Doe de melk, olie en het zout in een pan. Breng het vervolgens rustig (!) aan de kook.
Zodra het kookt voeg je de tapiocameel toe. Roer dit goed door, totdat het één geheel is geworden.
Laat het deeg eventjes afkoelen totdat de ergste hitte er vanaf is. Voeg dan één ei en de overige kruiden toe en kneed dit door het deeg.
Op dit moment voeg je de 'optionele ingrediënten' toe. Deze keer ging ik voor geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en rode ui. Kneed ook dit weer goed door het deeg.
Tijd om kleine balletjes te maken! Leg ze op een bakplaat en bak ze (afhankelijk van de grootte van je broodjes) in ongeveer een halfuurtje af in de oven. Houd ze tussentijds goed in de gaten.
Het is moeilijk, maar laat ze heel eventjes afkoelen, want de binnenkant is nogal heet (ja, ervaringsdeskundige hier..).
Recipe by Wild Oat at https://www.wildoat.nl/food/glutenvrij-brood-met-tapiocameel/