Hartige boekweitpannenkoeken
 
 
Author:
Ingredients
  • Water
  • Kokosmeel
  • Boekweitmeel
  • Wijnsteenbakpoeder
  • Snufje zout
  • Ei
  • Peper en zout
  • Kerriepoeder
  • Tijm
  • Italiaanse kruiden
  • Edelgistvlokken
  • Komkommer
Instructions
  1. Heel simpel. Doe 150 ml water, samen met 50 gram boekweitmeel, 40 gram kokosmeel, 1 theelepel wijnsteenbakpoeder, 1 ei en een snuf zout in een schaal. Mix dit goed door elkaar. Op dit punt kun je eventueel ook al de andere kruiden toevoegen.
  2. Laat de pan goed warm worden en smelt wat kokosolie in een pan. Bak de pannenkoeken in een paar minuten (op middelhoog vuur) goudbruin. Je kunt de pannenkoek omdraaien als de bovenkant droog is.
  3. Beleg de pannenkoek met edelgistvlokken en komkommer. Klaar is je gezonde lunch! Eet smakelijk!
Recipe by Wild Oat at https://www.wildoat.nl/food/boekweitpannenkoeken/